Për ju të cilët agjëroni dhe keni vendosur që ta shijoni një iftar unik jashtë shtëpisë, Telenews.al ju propozon një vend fantastik në të cilin do të ndiheni si është më së miri.
Barbary në kryeqytet, është vendi i cili ngërthen në vete ambientin unik me koncept që rrjedh nga familja mbretërore e luanëve në Afrikë, pra me një fjalë është një ambient përrallor, ashtu edhe sikurse është dizajnuar që klientët të ndihen të privilegjuar.

Përveç konceptit të dizajnuar në formë përrallore dhe pamjes krejtësisht unike, Barbary ofron edhe ushqime mjaftë unike të cilat do ti kërkoni edhe në të ardhmen.
Në këtë muaj të shenjtë të Ramazanit, Barbary ofron menu të ndryshme me çmime të ndryshme varësisht nga preferencat tuaja, por njëkohësisht edhe të leverdisshme.
Ne ju propozojmë të mos e humbisni një iftar të shijshëm në një ambient ideal, siç është Barbary i krijuar për t’a shijuar ju.