Telenews

Fillon punën mediumi më i ri në vend “Telenews.al”

Të dashur lexues,
Tregut medial të Kosovës, i është shtuar edhe media e shkruar online, Telenews.al
Nga sot, gazetarisë shqiptare po i shtohet edhe një media e re me plotë vullnet e përkushtim për të punuar dhe informuar, shpejtë, saktë, drejtë e paanshëm.
Telenews do të jetë dritarja më e re informacionit për të gjithë, duke iu informuar në kohën reale për çdo zhvillim që ndodh në vendin tonë, rajon dhe botë.
Me një grup entuziastësh, të motivuar makaimalisht për sukses dhe punë, Telenews beson fuqishëm se lajmin e medias së shkruar në vendin tonë do ta dërgojë në një nivel të lartë në rend të parë – etik dhe padiskutueshëm – profesional.
Rubrikat e Telenews.al do jetë të larmishme, prej politikave aktuale, lajmeve nga bota, ekonomia, sporti, showbizi, rubrikës unike për femra, shëndetësisë, kuzhinës, autos, teknologjisë e deri tek argëtimi.
Na ndiqni, sepse nuk do të zhgënjeheni.

Të ngajshme

Shkolla e njohur “Maarif”në Kosovë, mban aktivitet të rëndësishëm për mbrojtjen e të dhënave

Miftar Zejnullahu

Sharr Travel s’ndalet me oferta turistke, nis sezonin verë n’dimër

Donat Hashani

Lansohet në treg dyqani ”Mirakkollo” me produkte cilësore rreth tretmanit për flokët

Donat Hashani