Telenews

Moritz von Poser dhe dimensionet e negociimit

Moritz von Poser është trajner për negociata, drejtor menaxhues, Lingorix është pjesë e bordit mbikëqyrës Mikral AG dhe organizatës Lernende në Vjenë.

Tema: Four Dimensions of opening closed doors with honest respect

Një negociatë është njëkohësisht një mjet për të transportuar vlerë dhe është gjithmonë një krijim i vlerës në vetvete. Sa më shumë e rritim aftësinë tonë për të negociuar, aq më shumë krijojmë mundësi përballë sfidave të pamundura.

Dimensioni 4 – duke negociuar të pamundurën në të mundshme
Dimensioni 3 – hapja e dyerve të mbyllura
Dimensioni 2 – zakoni i inkurajimit të punonjësve
Dimensioni 1 – zakoni i vetë-inkurajimit

Rezervo tani në: https://tickets.paysera.com/en/event/konventa-suksesi-eshte-qellimi-yt

Për të përfituar nga zbritja e biletave grupore, na kontaktoni në:

+383 49 893 693 | +383 49 893 888

 

Të ngajshme

Trajneri i Holandës, Louis van Gaal filmohet duke e ftuar gruan në dhomën e hotelit për të kryer marrëdhënie para kamerave

KushtrimGuraj

Al Trade iu ofron banesa përtej pamjes së mureve – stil, estetikë, rehati

KushtrimGuraj

Emision i veçantë në skenën mediale, kjo është tematika që trajton

Donat Hashani