Telenews

Nëna e Mihrijes pa asnjë rrudhë në fytyrë

Ndonëse në moshë, nëna e Mihrijes pa asnjë rrudhë në fytyrë.

Këngëtarja Mihrije Braha është ndër ato figura publike që nuk kursehen kur është fjala për të treguar më shumë rreth jetës private.

Publiku i gjerë di shumë për këngëtaren dhe rreth këngëtares, përfshirë këtu edhe jetën e saj private.

Mihrijes ja njohim pjesën më të madhe të familjes së saj, familjes së burrit dhe më gjerë, shkruan Kosovarja.

Pamjen dhe freskinë, Mihrija e ka trashëguar nga e ëma, e cila ndonjë në pleqëri, ende nuk ka rrudha në fytyrë.

Komento:

Komenti

Të ngajshme

Dafina fillon të qaj në mes të skenës, çka ndodhi me të

KushtrimGuraj

Gresa “hallakatet” pas ndarjes nga Gresa, ekspozon trupin para pasqyrës

KushtrimGuraj

Njihuni me vajzën e madhe të Fjolla Morinës, qenka bërë për martesë

KushtrimGuraj