Telenews

A e keni ditur përse vrimat për pulla në këmishë janë horizontale në jakë

a-e-keni-ditur-perse-vrimat-per-pulla-ne-kemishe-jane-horizontale-ne-jake

Nuk bëhet fjalë për gabime të fabrikës apo për ndonjë detaj mode, por kanë funksion shumë praktik.

Vrimat janë të qepura horizontalisht në mënyrë që pullat të mund t’i qëndrojnë presionit nga tërheqja dhe lëvizja dhe që me atë rast të mos tërheqin këmishën apo vetë vrimën.

Ky ndryshim i këndshëm dhe tegelat shtesë kujdesen që pullat të mos këputën apo thjesht të mos shpërthekohen.

Këmishët kryesisht u fusim nën pantallona, andaj presioni në pulla është vertikal dhe për këtë arsye të gjitha vrimat e tjera në këmishë janë vertikalisht.

Të ngajshme

Biseda në jaht e Ismail Qemalit e Ferit Pashë Vlorës

Portali Telenews

Gjashtë gabime me radiatorët që rrisin faturën e ngrohjes pa nevojë

Portali Telenews

Quhet Tulipa Albanica, tulipani i kuq më i rrallë në botë gjendet në Shqipëri

Portali Telenews