Telenews

AAK KËRKON DEBAT PARLAMENTAR PËR BLERJEN E ENERGJISË

Grupi Parlamentar i AAK-së do të kërkojë debat parlamentar për çështjen e blerjes së energjisë. Kështu ka bërë të ditur kryetari i këtij grupi, deputeti Besnik Tahiri.
“Në mungesë të transparancës nga ana e pushtetit rreth kësaj çështjeje, Grupi Parlamentar i AAK-së do të kërkojë debat parlamentar me vetëm një temë: blerja e energjisë dhe transaksioneve të vlerave shumë të larta për të cilat ne po kërkojmë llogaridhënie dhe raportim para kuvendi”, tregoi Tahiri.
Tahiri theksoi se kërkesa për debat do të dorëzohet të martën në Kuvendin e Kosovës.

Të ngajshme

Memli Krasniqi mbledhë kryesinë e PDK-së: Jam i shqetësuar, ndëshkimet e aleatëve ndaj Kosovës tashmë kanë filluar

Furtuna Zejnullahu

Sonte protestohet përpara ambasadës gjermane në Beograd

Furtuna Zejnullahu

Kurti me video-mesazh për qytetarët i kundërpërgjigjet SHBA-së për sanksionet: Demokracia nuk mund të suspendohet, e as të mbahet peng

Furtuna Zejnullahu