Telenews

Agjencia e Statistikave të Kosovës sot mban konferencë për media

 

 

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) sot mban konferencën përmbyllëse për Media.

Kjo konferencë ka të bëjë për Regjistrimin e Popullsisë, Ekonomive Familjare dhe Banesave në Kosovë (ReKos 2024).

Konferenca mbahet tek zyret e Agjencisë së Statistikave të Kosovës tek rruga “Zenel Saliu”, numër 4, në Prishtinë nga ora 10:00.

Të ngajshme

Kurti uron kryeministrin Mickoski për pozitën e re: Mezi pres t’i forcojmë marrëdhëniet bilaterale me Maqedoninë e Veriut

Donat Hashani

Deklarata brilante e Daliqit për futbollistin e tij: “Këtij lojtari i kërkoj falje, e meriton”

Donat Hashani

Lajçak për Draftin e Asociacionit: Nuk do të propozoja kurrë diçka që nuk do ta propozoja për vendin tim

Donat Hashani