Telenews

Anulohet tenderi për furnizim me flamuj, ja arsyeja e vendimit

Zyra e prokurimit e Policisë së Kosovës e ka anuluar tenderin për furnizm me flamuj të Policisë së Kosovës dhe  flamuj shtetërorë

Sipas njoftimit në platformën oline E-prokurimi thuhet se anulimi i këtij tenderi është bërë për shkak se asnjë nga ofertat e pranuara nuk ishin të përgjegjëshme.

Ndërsa vlera e parashikuar për këtë tender ishte mbi 30 mië euro.

Sipas dosjes për këtë shërbim kishin ofertuar tre kompani:

Dokumenti :

source

Të ngajshme

Normalizohet qarkullimi në pikat kufitare me Serbinë

Sveçla me çiklistët shkojnë në Bërnjak, bëjnë homazhe edhe te pllaka e heroit Enver Zymeri

Lancaster: Aleatët të konsultohen për të avancuar statusin e Kosovës në NATO