Telenews

Apeli i Speciales merr vendim për ankesën e Thaçit dhe Veselit për ndryshimet në aktakuzë

Dhomat e Apelit në kuadër të Gjykatës Speciale kanë marrë një vendim në lidhje me ankesat e Thaçit dhe Veselit.
Ankesa ishte parashtruar më 21 shkurt kundër vendimit të gjyqtarit të procedurës paraprake të marrë më 23 dhjetor 2021, shkruan lajmi.net.
I njëjti vendim i lejonte Prokurorisë që ta ndryshonte pjesërisht aktakuzën në këtë akt.
Sidoqoftë, Paneli i Apelit ka vendosur kundër apeleve të Thaçit e Veselit.

Të ngajshme

Zyrtare: Arsim Kabashi dënohet për sulmin ndaj trajnerit të Fushë Kosovës

Donat Hashani

E rrezikshme: Bien skelet e një ndërtese në kryeqytet

Donat Hashani

KFOR: Nuk ishim të përfshirë në aksionin e djeshëm në veri, Policia dhe FSK-ja të na njoftojnë

Donat Hashani