Telenews

APELI I SPECIALES REFUZON KËRKESËN E THAÇIT PËR LIRIM NGA PARABURGIMI

Ish-presidentit të vendit, Hashim Thaçi, sërish i është refuzuar kërkesa për lirim nga paraburgimi në Hagë.
Paneli i Apelit të Gjykatës Speciale i ka refuzuar këtë kërkesë Thaçit kjo pas refuzimit të gjyqtarit paraprak për lirimin nga paraburgimi.
“Si rezultat, trupi gjykues konstaton se gjyqtari i procedurës paraprake nuk ka gabuar në konstatimin se periudha që Thaçi ka kaluar në paraburgim mbetet e arsyeshme, dhe në përputhje me rrethanat e hedh poshtë pikën G të ankesës së Thaçit”, thuhet në arsyetimin e këtij Paneli.
Megjithatë, palëve i është dhënë kohë 10 ditë që të dërgojnë parashtresa në lidhje me refuzimin e Apelit.
LAJME TË NGJASHME

Të ngajshme

Të hënën publikohen rezultatet për studentët e pranuar në konvikte

KushtrimGuraj

Ministra, kryetarë komunash e ambasadorë në Belfast, për të parë Kosovën, kush është atje

KushtrimGuraj

Putini nënshkruan ligjin e radhës: Të huajt që luftojnë për Rusinë mund të marrin nënshtetësinë

KushtrimGuraj