Telenews

ASK: Familja Jashari mirëpriti regjistruesit e popullsisë

Agjenica e Statistikave të Kosovës (ASK) ka njoftuar se është regjistruar familja e komandatit legjendar, Adem Jashari.

Në njoftimin e ASK-së, thuhet se regjistrimi është kryer me sukses.

Kujtojmë se procesi i regjistrimit të popullsisë do të vazhdojë deri më 17 maj.

Njoftimi i plotë:

Familja Jashari mirëpriti regjistruesit e ASK-së

Kryefamiljari i familjes, z. Rifat Jashari me shumë kënaqësi hapi dyert dhe mirëpriti stafin e ASK-së për ta kryer Regjistrimin e Popullsisë (ReKos2024).

Familja legjendare, Jashari, përfunduan me sukses obligimin e tyre qytetar, e gjatë procesit nuk mungoi mirëpritja nga ana e tyre me ç’rast u falënderuan nga stafi i ASK-së për të cilët ka mbetur edhe shumë pak kohë deri në përmbylljen e këtij projekti.

Të ngajshme

Haradinaj për Masakrën e Tusuzit: Dëshmi e gjallë e barbarisë serbe mbi civilë të pafajshëm

Në pritje të hapjes së shkollës në Obrançë të Podujevës, prindërit kërkojnë transport për fëmijët

Peci njofton për nisjen e vaksinimit kundër tërbimit të kafshëve