Telenews

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës sot me një aktivitet të rëndësishëm

 

 

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës sot organizon ceremoninë për nderimin e punës dhe kontributit të gazetarëve, kameramanëve e fotoreporterëve gjatë periudhës së okupimit.

Ky aktivitet mbahet tek rruga “Tringë Smajli”, afër hotel “Swiss Diamond” Prishtinë nga ora 17:00.

Të ngajshme

Liderë e përfaqësues nga 13 vende të rajonit në Shkup, Osmani ndan foton familjare të samitit SEECP

Hill: Shpresoj që çështja e Banjskës të shkojë në gjykatë dhe të ketë njëfarë përgjegjësie për atë

The Geopost publikon përgjimin e dytë të Bedri Shabanit – konfirmohet takimi fizik me oficerin e BIA-s