Telenews

Asyejet pse vozitet më së shumti vetura Tesla në Zvicër?

Krahasuar me vitin 2020, “kërkesa për makina të reja pasagjerësh është rritur ndjeshëm” në vitin 2021, sipas Shoqatës së Importuesve të Automjeteve (Auto-Suisse).
Dhe makina e re më e blerë, për herë të parë ndonjëherë, ishte Modeli 3 i Teslës; 5,074 nga këto automjete janë shitur në vend vitin e kaluar, tha Auto-Suisse.
Themeluesi i markës, Elon Musk, nuk është indiferent ndaj shitjeve rekord. “Yay Switzerland”, iu përgjigj ai postimit të Auto-Suisse në Twitter, duke njoftuar dominimin e Tesla-s në tregun zviceran.
Zviceranët janë të dhënë pas këtij modeli, për arsye së është një prej veturave që kursen shumë para, ndot pak ambientin dhe është e përdorshme për shumë punë të ndryshme.
 

Të ngajshme

Policia arreston dy persona që ua kalonin kandidatëve provimet për patent shoferë teorike e praktike

Donat Hashani

Shkencëtarët propozojnë të futet një tjetër dritë në semafor, por për çfarë?

Donat Hashani

Nuk keni parë koncept më futuristik së ky të Audisë

Donat Hashani