Telenews

Atdheu i ashpër me Julin: Nuk kam nevoj të humb shokë, pse ti ke bërë gabime jashtë (VIDEO)

Atdheu dhe Juliana e kanë vazhduar sërish debatin e tyre lidhur me Stresin.

Atdheu i thoshte Julianës se ajo është duke akuzuar atë se ai nuk po sillet mirë me të.

“Prej ditës së parë kur kam ardhur këtu të kam respektuar, nuk të kam ulur poshtë asnjëherë. Gjema një send që të kam ofenduar njëherë”

“Për çfarë thua se ia kam mbajtur anën Stresit? Për historinë e juaj jashtë? Për personin e tretë? Mua nuk më intereson hiç. Nuk kam nevoj të humb shokë, pse ti ke bërë gabime jashtë. Nuk e di unë, as nuk më intereson se çfarë ke bërë jashtë”.

“Kjo është historia e juaj, nuk dua të përfshihem dhe të ndikohem nga ajo histori”, ka thënë Atdheu.

Të ngajshme

Bora Zemani futet në shtëpinë e Big Brother Vip Albania

Donat Hashani

Lot në BBVA3 – vëllai i Ilnisës futet brenda, ajo nuk guxon të reagojë

Donat Hashani

Adelina Ismaili – Shefqet Krasniqit: Mos m’prek në Shkurten, mos gabo zotëri

Hafize Elshani