Telenews

Autostrada Thumanë-Kashar nga sot fillon me pagesë, kaq janë tarifat

Sot është hapur sipas kushteve të koncensionarit autostrada e re Thumanë Kashar e cila është me pagesë për cilindo që zgjedh të kalojë në këtë rrugë.

Qytetarët të cilët e kanë përshkruar këtë rrugë kanë shprehur pakënaqësi të mëdha sa i përket dhe tarifës që duhet të paguajnë.

Sot tarifa 270 lekë (2.69 cent) për të kaluar në autostradë, tarifë që dyfishohet për ato që do të duhet të rikthehen edhe një herë në Tiranës.

Kjo është një tarifë që shumë e lartë krahasuar me të ardhurat dhe çmimin e lartë të karburantit.

Të ngajshme

Detaje tronditëse – U përplasë nga një veturë teksa ishte në shiritin emergjent në autostradën “Arbën Xhaferi”

Donat Hashani

Pas paraqitjeve “live” në Tik Tok, Hajrizi lajmërohet edhe në emision: S’jam as në Kosovë e as në Ballkan (VIDEO)

Donat Hashani

OVL e UÇK-së në Ferizaj kërkon nga Shkupi lirimin e menjëhershëm të Blerim Ramadanit

Donat Hashani