Telenews

​BE po prezanton një mbushës të vetëm për pajisjet e vogla

Mbushësi USB-C do të bëhet një standard i ri për të gjithë Bashkimin Evropian.

Ligji i ri do të sigurojë që deri në vjeshtën e vitit 2024, të gjithë telefonat celularë, tabletët dhe kamerat të kenë të njëjtin mbushës.

Afati i fundit për laptopët është 2025. Ligji përfshin gjithashtu konsollat e lojërave, altoparlantët, tastierat, kufjet dhe pajisje të ngjashme më të vogla.

Vlerësohet se me këtë propozim qytetarët e BE-së do të kursejnë 250 milionë euro në vit.

The post ​BE po prezanton një mbushës të vetëm për pajisjet e vogla appeared first on tëvë1.info – Lexoje të vërtetën!.

Të ngajshme

Interneti në Kosovë jo vetëm i ngadalshëm, shpesh edhe jofunksional

Portali Telenews

Këto tri pajisje janë shpenzuese të vërteta të energjisë edhe gjatë natës

Portali Telenews

Çfarë nënkupton pika e kaltër pran aplikacioneve në iPhone

Portali Telenews