Telenews

Bie shi pas 5 viteve, lulëzon kjo shkretëtirë (VIDEO)

Shkretëtira Atacama e cila gjendet në shtetin latin të Kilit ka lulëzuar pas 5 viteve pa asnjë pikë shiu. Kjo shkretëtirë llogaritet si më e vjetra dhe më e thata në planet për shkak të mungese së reshjeve atmosferike.

Atacama është vendi më i thatë në planet dhe bie shi çdo 5 ose 7 vite.

LKur ndodh ky fenomen shkretëtira lulëzon bujshëm dhe bëhet mjaft atraktive duke tërhequr shumë vizitorë vendas dhe të huaj të cilët të mahnitur nga dukuria natyrore sodisin dhe magjepsen me fenomenin e rrallë natyror.

Të ngajshme

Burri qëllon nënën për vdekje me gërshërë, më pas u përpoq të digjte trupin

Portali Telenews

Havai: Vullkani më i madh aktiv në botë ka shpërthyer

Genc Gerguri

Forcat somaleze po luftojnë për t’i dhënë fund rrethimit të hotelit në Mogadishu

Donat Hashani