Telenews

Boris Johnson tregon nëse Ukraina do të anëtarësohet në NATO

Kryeministri i Britanisë, Boris Johnson, ka thënë se  “nuk ka shans që Ukraina të anëtarësohet në NATO së shpejti”.
Ai ka theksuar pas kësaj se është presidenti i këtij vendi ai që i përket vendimi, raporton BBC.
Ka qenë Volodymyr Zelensky ai i cili ka thënë gjatë ditës së është me rëndësi që të njihet fakti se Ukraina nuk do të anëtarësohet, duke shtuar: “Kemi dëgjuar për vite për dyer të hapura, por që kemi dëgjuar gjithashtu se nuk mund të hymë në ato dyer”.
Derisa Johnson është shprehur se: “Është me rëndësi që Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin të ndërpresë menjëherë sulmet barbare ndaj Ukrainës”.

Të ngajshme

Presidenti maqedonas: Prania e 5 mijë trupave në Kosovë garanton mospërhapjen e konfliktit

KushtrimGuraj

Rashiq: Tingëllon paradoksale, por unë dhe familja ime më të sigurtë jemi në Kosovë se në Serbi

KushtrimGuraj

Si ka funksionuar grupi terrorist serb? – Policia e Kosovës publikon disa video të reja

KushtrimGuraj