Telenews

ÇFARË THOTË POZITA E NISHANIT NË TRUPIN TUAJ

Në astrologjinë indiane dhe kineze, nishanet interpretohen si përfaqësues të fatit.
Zbuloni se çfarë kuptimi kanë nishanet në pjesë të caktuara të trupit sipas bindjeve të tyre.
Kokë
Një nishan në të dy anët e buzëve është një tregues i një jete të ekuilibruar dhe të suksesshme. Simbolizon pasurinë, famën dhe një mënyrë jetese luksoze. Gratë me këto nishane janë shpesh shumë të bukura.
Një nishan në mes të ballit është një tregues i një shpirti krijues, punëtor dhe të shkujdesur. Njerëzit me një nishan të tillë janë udhëheqës të mëdhenj dhe mund të jenë sipërmarrës shumë të suksesshëm.
Në ballin e gjerë nishani në të djathtë nënkupton pasuri, famë dhe status.
Nëse nishani është në anën e majtë të ballit të ngushtë, atëherë personi do të jetë egoist.
Një nishan në njërin skaj të vetullës tregon një burrë të fortë dhe kokëfortë që di të pozojë me autoritet.
Nëse është një nishan midis vetullave, ai nënkupton cilësitë e lidershipit, pasurisë, prestigjit dhe famës. Njerëzit me këtë nishan e duan pasurinë dhe famën.
Nëse nishani është në vetullën e djathtë, burri do të martohet herët dhe do të ketë një martesë të lumtur.
Nëse ka një nishan në vetullën e majtë, është një tregues se një mashkull do të ketë shumë vështirësi në jetë dhe se duhet të kujdeset për financat e tij.
Nishanet poshtë vetullave sugjerojnë disharmoninë në familje dhe stresin që rezulton.
Nishanet në mes të hundës nuk janë një shenjë shumë e mirë. Njerëzit shpesh kanë tendencë të shpenzojnë shumë dhe të luajnë bixhoz, të flirtojnë dhe të hanë me lakmi. Të dish se kur të ndalosh dhe t’i rezistosh tundimit janë sfidat e tyre më të mëdha.
Nishanet në lëkurën e kokës janë të dukshme vetëm nëse koka është e rruar. Nëse nishani është në anën e djathtë të kokës, personi do të jetë i spikatur në politikë. Nëse nishani është i kuq ose vjollcë, atëherë ai do të bëhet politikisht i respektueshëm. Mund të jetë gjithashtu presidenti ose ndonjë drejtues tjetër i një kompanie ose organizate biznesi. Ai do të ketë status social dhe sukses në çdo rrugë jetësore.
Një nishan në qepallën e majtë përfaqëson jetën në përgjithësi, ai person nuk ka ndonjë ngjarje të madhe në jetë, merr një pagë mesatare dhe është i prirë për xhelozi.
Një nishan në pjesën e brendshme të qepallës së sipërme përfaqëson një person të lumtur dhe të pasur.
Nëse nishani është në anën e majtë të kokës, atëherë personi ka probleme me paratë. Ajo mund të mos martohet dhe të kalojë jetën e saj duke udhëtuar.
Nishanet në pjesën e pasme të kokës përfaqësojnë dobësi ndaj gjinisë së kundërt.
Një nishan në buzën e poshtme është një shenjë se një mashkulli i pëlqen të hajë mirë. Në jetë ai është i interesuar për aktrimin dhe teatrin.
Një nishan kudo në vesh përfaqëson të ardhura të mira dhe një jetë të mbushur me luks. Por kjo do të thotë gjithashtu kosto të larta që janë të vështira për t’u kontrolluar.
Një nishan në pjesën e pasme të veshit përfaqëson dikë që i do zakonet dhe i ndjek ato. Ata janë kryesisht të martuar të lumtur dhe mjaft të shkujdesur.
Një nishan në pjesën e sipërme të veshit tregon se mashkulli është shumë inteligjent. Të qenit në të djathtë mund të nënkuptojë gjithashtu se një person është besnik dhe i sjellshëm ndaj familjes së tij dhe shpesh është një tregues se ai vetë është një fëmijë i mirë.
Nishani në anën e djathtë të mjekrës së tij përfaqëson një njeri logjik që është i natyrës diplomatike. Ata janë folës bindës dhe japin lehtësisht përshtypjen e integritetit, prandaj mund të fitojnë një reputacion të madh.
Nishanet në anën e majtë të mjekrës përfaqësojnë një person që është i drejtpërdrejtë dhe shpesh di të ofendojë njerëzit, andaj nuk është shumë i dëshirueshëm në shoqëri.
Një nishan në të dyja anët e mjekrës konsiderohet një shenjë e sigurt se një mashkull ka një fat të lumtur dhe do të ketë sukses në gjithçka që bën. Edhe pa shumë përpjekje, ata kanë një shans për të fituar pasuri dhe prosperitet të madh.
Një nishan në buzën e sipërme përfaqëson dikë që ka zhvilluar ndjeshmëri dhe që do të ndihmojë gjithmonë njerëzit përreth tij. Por ajo gjithashtu simbolizon dobësinë ndaj njerëzve me të cilët bien në dashuri.
Nishanet në faqen e djathtë përfaqësojnë një person të ndjeshëm që respekton prindërit e tij dhe në përgjithësi është shumë i orientuar drejt familjes. Ai gëzon pasuri dhe shëndet dhe jeton gjatë.
Nishani në pjesën e përparme të qafës simbolizon lumturinë e jetës. Nëse një mashkull ka nishane të shumta në të dy anët e qafës, mund të jetë shumë e paarsyeshme. Megjithatë, nëse nishani është në pjesën e pasme të qafës, kjo simbolizon që një mashkull e do një jetë të thjeshtë.
Shpatullat
Një nishan në të dyja anët e shpatullës mund të tregojë një burrë që është i vetëdijshëm për veten dhe rrethanat e tij dhe është shumë praktik. Tregon gjithashtu përgjegjësi, çiltërsi, shoqëri dhe një rreth të madh miqsh.
Duart
Duart përfshijnë pjesë të trupit si sqetullat, bërrylat, kyçet dhe gishtat, dhe në këto zona duart tregojnë mirësinë dhe paqen e një mashkulli.
Nishanet në sqetull simbolizojnë betejat pas të cilave njerëzit shpërblehen shumë, zakonisht me pasuri materiale. Ata gjithashtu sugjerojnë kujdes te njerëzit.
Nishanet në bërryla tregojnë dashurinë për udhëtimet, ndërsa nishanet në kyçet e duarve tregojnë njerëz që janë të besueshëm dhe të kursyer.
Nishanet në gishta nënkuptojnë një tendencë për ekzagjerim dhe pengesa të ndryshme.
Trupi
Kjo zonë përfshin gjoksin dhe barkun. Nëse keni një nishan në të dyja anët e gjoksit, mund të jeni një person dembel që pëlqen të shijojë luksin e jetës dhe ta jetojë atë në maksimum.
Nishanet rreth kërthizës simbolizojnë lumturinë në jetë dhe shpesh kanë një jetë familjare të qetë dhe të lumtur.
Kurriz
Shumica e njerëzve kanë nishane në shpinë dhe ka shumë interpretime për ta. Nëse je dikush që ka nishan në pjesën e sipërme të shpinës, je një person i përgjegjshëm që merr vendime të mira, kërkon ndryshim, por te femrat do të thotë edhe mungesë elegance.
Nishanet në pjesën e poshtme të shpinës nënkuptojnë që një person është inteligjent dhe krijues, dhe një person i besueshëm që bën lehtësisht miq për jetën.
Të pasmet dhe organet gjenitale
Nëse keni një nishan në të pasmet në anën e djathtë, është shenjë mençurie, kreativiteti dhe shpirti artistik. Nishani në të majtë simbolizon një mënyrë jetese të thjeshtë.
Këmbët
Nishani në të djathtë është një sukses në të gjitha përpjekjet, veçanërisht në sferën politike. Dhe kjo është një shenjë e popullaritetit dhe suksesit me seksin e kundërt. Nishani në këmbën e majtë përfaqëson udhëtime të shpeshta dhe një jetë të plotë shoqërore.
Një nishan në çdo pjesë të këmbës së majtë ose të djathtë midis gjurit dhe kyçit të këmbës tregon një natyrë të shkujdesur.
Një nishan në këmbën e djathtë tregon një martesë të mirë, jetë familjare dhe shpirtërore, dhe në të majtë është shenjë e problemeve të mundshme në martesë, zemërimit të mjedisit dhe mungesës së parave.
Nishani në fund të këmbës lë të kuptohet për udhëtime, armiq, dashuri për gjërat e bukura dhe artin.

Të ngajshme

22 Maj – Dita Ndërkombëtare e Diversitetit Biologjik

Donat Hashani

“600 mijë euro investim substancial”, Kurti me lëvdata për rinovimin e Onkologjisë

Kurti dhe Vitia sot marrin pjesë në këtë aktivitet me shumë rëndësi

Donat Hashani