Telenews

ÇKA U KONFISKUA NGA DY ZYRTARËT E ARRESTUAR DJE NË RASTIN ”BREZOVICA”?

Policia dje ka arrestuar një zyrtar doganor N.G. dhe një ish-zyrtar të Komunës në Shtërpcë S.I., për marrje me ryshfet.
Pos arrestimit, policia ka bastisur edhe shtëpitë dhe objektet përcjellëse të personave në fjalë, ku nga zyrtari doganor janë sekuestruar përkohësisht gjësendet si në vijim:
–          Dokumente të tatimit në pronë,
–          Dokumente të MMPH-së,
–          Dokumente me plane,
–          Kontratë e datës 08.10.17 (dy fletë),
–          Lista me numra të parcelave,
–          Telefon “Samsung S7”,
–          Telefon Poco X3,
–          Para të gatshme në vlerë prej 29,600 Euro,
–          Para të gatshme 705,00 USD,
–          Para të gatshme 170,00 CHF,
–          Para të gatshme 60,00 Pound,
–          Pushkë gjuetie automatike me nr. 50274,
–          Thika të ndryshme (13 copë),
–          Dorëz e revoles (1 copë),
–          Fishek të gjuetisë 12 mm (8 copë)
–          Karikator të zbrazët të armës Glock 19 (3 copë)
–          Jakne të Policisë së Kosovës (2 copë),
–          Jakne e Policisë polake (1 copë) dhe
–          Pranga të Policisë (1 palë).
Ndërsa, tek i dyshuari S.I., gjatë kontrollit të shtëpisë së tij janë gjetur dhe sekuestruar këto dëshmi:
–          Një armë-pistoletë “Cervena Zastava 9 mm”,
–          Një armë-pistoletë “Mauser 785” me karikator,
–          Një jelek anti-plumb,
–          Një thikë ushtarake,
–          Dy karikator të pistoletës me katërmbëdhjetë (14) fishek,
–          Një gaz maskë,
–          15 fishek të pushkës së gjuetisë 16 mm,
–          Dy fishek të armës së gjatë,
–          Dy fishek të armës AK 47, 7.62 mm,
–          Tre fishek të ndryshëm të pistoletës,
–          Dy fishek të pistoletës E43,
–          4,670 euro,
–          Dy radiolidhje Switer,
–          Tre karikator të pistoletës- 21 fishek 9 mm,
–          Një palë dylbi “Tento X50”,
–          23 fishek të kalibrit të ndryshme,
–          Një pushkë gjuetie me dy tyta,
–          Një shufër metalike,
–          Radiolidhje Motorolla,
–          Një telefon “Iphone 11” dhe
–          Një telefon “Huawei”.
https://www.youtube.com/watch?v=Di3D2y0eY7s&t=13s

Të ngajshme

Roberta Metsola rizgjidhet në krye të Parlamentit Evropian

Erzana Fazliu

Clark emërohet anëtar nderi i Odës Ekonomike Amerikane të Kosovës dhe i Bordit të Guvernatorëve të saj

Erzana Fazliu

Lansohet “Dritarja për investime të diasporës”, Kurti: 100 milionë euro për investimet e mërgatës

Erzana Fazliu