Telenews

CRAMON PËR ZGJEDHJET NË SERBI NUK ISHIN TË LIRA AS TË DREJTA

Sipas saj, zhvillimi i vetëm pozitiv, ishte pjesëmarrja massive në zgjedhje.
“Zgjedhjet serbe demonstruan zhvillime pozitive pasi një numër i konsiderueshëm i votuesve ishin të etur për të marrë pjesë. Serbia do të ketë sërish një Parlament pluralist dhe të larmishëm. Megjithatë, zgjedhjet në Serbi nuk ishin as të lira e as të drejta”, shkroi ajo në Twitter.
Aleksandar Vuçiqi, president aktual, sipas rezultateve preliminare ka fituar edhe një mandat, ndërkohë partia që udhëheq ai, ajo Përparimtare Serbe, pritet të ketë shumicën në Kuvend.

Të ngajshme

Zyrtare: Arsim Kabashi dënohet për sulmin ndaj trajnerit të Fushë Kosovës

Donat Hashani

E rrezikshme: Bien skelet e një ndërtese në kryeqytet

Donat Hashani

KFOR: Nuk ishim të përfshirë në aksionin e djeshëm në veri, Policia dhe FSK-ja të na njoftojnë

Donat Hashani