Telenews

Dafina dhe Elinel sjellin bashkëpunimin “Faj”

Rep artisti Elinel ka bashkëpunuar me shumë artistë, kësaj here “Fajin” ja ka besuar vetëm Dafinës

Kënga tashmë gjendet në kanalin Youtube

The post Dafina dhe Elinel sjellin bashkëpunimin “Faj” appeared first on tëvë1.

Të ngajshme

Stresi jep versionin e tij, thotë se ishte kaq vota para Vedatit

Donat Hashani

Artan Thaqi: Më kanë thënë që çmimi është i shitur nga fillimi, por unë nuk e besoj

Donat Hashani

Robin Krasniqi me gruan e djalin: Ditëlindja më e mirë e jetës sime është sot (FOTO)

Donat Hashani