Telenews

Dështon të miratohet një tjetër marrëveshje ndërkombëtare: PDK-ja voton pro, LDK-ja kundër

 

 

Dy marrëveshje ndërkombëtare nuk kanë arritur të kalojnë sot në Kuvendin e Kosovës, edhe pse PDK-ja i ka përkrahur ato.

Kuvendi nuk ka arritur të miratojë marrëveshjen ndërkombëtare me OPEC-un.

Pro kësaj marrëveshje kanë votuar 76 deputetë, 10 vota kundër, 1 abstenim.

Nga opozita PDK dhe AAK kanë votuar pro, ndërsa LDK kundër.

Për miratimin e marrëveshjeve ndërkombëtare nevojiten së paku 80 vota të deputetëve.

LDK-ja pati thënë se do i mbështesë marrëveshjet, përveç marrëveshjes financiare me Fondin Zhvillimor të OPEC-ut.

Të ngajshme

25 vjetori i Masakrës së Tuzusit, Osmani: Vendosja e drejtësisë për viktimat është përkushtim i çdoditshëm i yni

Haradinaj për Masakrën e Tusuzit: Dëshmi e gjallë e barbarisë serbe mbi civilë të pafajshëm

Në pritje të hapjes së shkollës në Obrançë të Podujevës, prindërit kërkojnë transport për fëmijët