Telenews

DITA E BAJRAMIT NË KOSOVË ME KËTË NUMËR TË AKSIDENTEVE, PATI EDHE ME FATALITET

Gjatë ditës së djeshme, që ishte festa e Bajramit, në vendin tonë kanë ndodhur 68 aksidente.
Njëri prej tyre ishte me fatalitet, 34 me të lënduar dhe 33 me dëme materiale.
Gjatë kësaj periudhe janë shqiptuar 376 gjoba trafiku.
Gjithashtu, janë arrestuar 13 persona dhe 11 janë dërguar në mbajtje.

Të ngajshme

Statovci e zë ngushtë kryehoxhën e Podujevës: A është e vërtetë, shprehja e famshme “Boni çka ju thojmë, e mos boni çka bojmë na”

Donat Hashani

KRU Prishtina sot zhvillon aksion të madh për shkyqje në këtë lagje të Prishtinës

Donat Hashani

Komuna e Podujevës sot nderon me çmim këtë figurë evropiane

Donat Hashani