Telenews

DREJTORI I POLICISË SË KOSOVËS: KONFISKUAM MBI 7 MILIONË EURO

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti, është duke raportuar në Komisionin për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes.
Mehmeti thekson se në luftën kundër krimit të organizuar kanë sekuestruar mbi 7 milionë euro.
“Në aspektin e luftimit të krimit të organizuar janë konfiskuar 7 milionë 496 mijë 568 euro, 181 mijë e 63 dollarë, 21 mijë e 120 franga zvicerane dhe 60 mijë e 160 denarë të Maqedonisë së Veriut”.
“Po ashtu janë konfiskuar 133 vetura, pesë shtëpi, shtatë banesa, një lokal, një garazh dhe 29 toka – patundshmëri” tha Mehmeti.

Të ngajshme

Xhamia në Prishtinë shtron iftare falas për studentët dhe familjet në nevojë

Donat Hashani

“5-she e ka pasë në Kushtetutë”- Profesori ia tërheq vërejtjen Blerim Gashit: Ke qenë më i qetë

Donat Hashani

Çfarë thonë serbët dhe shqiptarët në Mitrovicë për takimin në Ohër

Donat Hashani