Telenews

Dy institucionet kosovare dhe shqiptare sot me një aktivitet të përbashkët

 

 

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës dhe Akademia e Shkencave e Shqipërisë sot organizojnë konferencën shkencore “25-vjetori i ndërhyrjes së NATO-s dhe çlirimit të Kosovës:

Një çerek shekull shtet-ndërtim, arritje dhe sfida – qasje multidisiplinare”.

Kjo konferencë organizohet tek salla e Akademisë së Shkencave e Arteve e Kosovës në Prishtinë me fillim nga ora 09:00.

 

Të ngajshme

“24 qershori” Dita Nacionale e komunitetit Egjiptian të Ballkanit

Donat Hashani

Kryesia e Kuvendit sot mban mbledhje, ky është rendi i ditës

Donat Hashani

Ngjarjet kryesore për ditën e sotme

Donat Hashani