Telenews

E FUNDIT: KUVENDI I KOSOVËS NUK E MIRATON PROJEKT-KODIN E RI CIVIL

Projekt-Kodi i ri Civil nuk ka marrë votat e nevojshme për miratim nga Kuvendi i Kosovës.
Projekt-Kodi Civil, i cili lejon martesat e gjinisë së njëjtë nuk është miratuar nga Kuvendi i Kosovës.
Nga 61 deputetë të cilët kanë votuar për këtë pikë të rendit të ditës, vetëm 28 kanë dhënë votën pro.
“77 deputetë jemi në sallë, por si duket 16 nuk e kanë shfrytëzuar të drejtën e votimit. Por, saktë 61 kanë votuar. Dhe prej këtyre 61, për janë 28, kundër 29 dhe 4 kanë abstenuar”, ka njoftuar kryeparlamentari Glauk Konjufca.
 

Të ngajshme

Gërvalla: Dronët e konfiskuara të teroristëve dhanë dëshmi për përfshirjen e Serbisë në sulmin e 24 shtatorit

KushtrimGuraj

Gërvalla: Dronët e konfiskuara të terroristëve dhanë dëshmi për përfshirjen e Serbisë në sulmin e 24 shtatorit

KushtrimGuraj

Presidenti maqedonas: Prania e 5 mijë trupave në Kosovë garanton mospërhapjen e konfliktit

KushtrimGuraj