Telenews

Federatës së Karatesë i rikthehet lincenca nga Ministria e Kulturës

Federata e Karatesë e Kosovës ka njoftuar se i është rikthyer Licenca nga Ministria e Kulturës, Rini dhe Sport.

Kështu ka bërë të ditur FKK, përmes një postimi në rrjetin social “Facebook”.

“Federata e Karatesë e Kosovës falenderon Ministrinë e MKRS-së z. Hajrulla Ceku për mbështetjen e dhënë gjatë këtijë procesi të vështirë. Shpresojmë të hasim në mbështetje financiare nga Ministria për Kulturë dhe Sport për lehtësimin e nevojave të sportistëve dhe klubeve. Ftojmë të gjitha klubet që të jenë pjesë aktive e këtij rrugëtimi dhe të kontribuojnë në zhvillimin dhe promovimin e karatesë”, ka shkruar FKK.

source

Të ngajshme

Hill: Shpresoj që çështja e Banjskës të shkojë në gjykatë dhe të ketë njëfarë përgjegjësie për atë

The Geopost publikon përgjimin e dytë të Bedri Shabanit – konfirmohet takimi fizik me oficerin e BIA-s

Sveçla: Patrullimet e përbashkëta të Policisë së Kosovës dhe Shqipërisë do të fillojnë prej datës 1 korrik