Telenews

Filloni udhëtimin e karrierës tuaj në Kolegjin Biznesi – Regjistrohuni Tani

Në botën e sotme, arsimimi cilësor është një gurë themeli për ndërtimin e një karriere të suksesshme dhe të qëndrueshme. Në Kosovë, Kolegji Biznesi dallon si një nga institucionet më të njohura për cilësinë e lartë dhe përkushtimin ndaj studentëve të tij.

Kolegji Biznesi ofron një përvojë të veçantë dhe gjithëpërfshirëse arsimore, duke përgatitur studentët për sfidat e tregut të punës dhe duke u ndihmuar të arrijnë suksesin e dëshiruar profesional. Diplomat e këtij kolegji janë të njohura ndërkombëtarisht.

Kolegji Biznesi është i njohur për gamën e gjerë të programeve akademike që ofron, duke përfshirë nivelet bachelor dhe master.

Niveli Bachelor: përfaqëson shkallën e parë të studimeve akademike, me synim të edukimit të përgjithshëm të studentëve dhe pajisjen e tyre me njohuri bazë dhe aftësi specifike për të vazhduar studimet në nivelin master, si dhe për të hyrë në tregun e punës. Studimet bachelor zgjasin së paku 3 vjet (180 ECTS).

Përfundimi i këtij niveli akademik siguron gradën bachelor në drejtimin përkatës:

1. Shkenca Kompjuterike (Një program i ri dhe i jashtëzakonshëm e me shumë mundësi)
2. Banka dhe Financë në Biznes
3. Menaxhim Biznesi
4. Menaxhim i Emergjencave
5. Juridik i Përgjithshëm

Niveli Master: përfaqëson shkallën e dytë të studimeve akademike, ku studentët fitojnë njohuri dhe aftësi specifike për punë të pavarur dhe për të vazhduar studimet në nivelin e doktoratës. Synimi kryesor i studimeve master është përgatitja e specialistëve me njohuri të thella shkencore në fusha specifike studimore. Studimet master zgjasin 2 vjet (120 ECTS). Programi i studimeve master synon arritjen e gradës të bazuar në hulumtime shkencore dhe zhvillimin e aftësive teorike dhe praktike.

Përfundimi i këtij niveli siguron gradën master (MA) në drejtimet përkatëse:

1. Menaxhim dhe Financë
2. Menaxhim i Emergjencave

Niveli i III i KKK-së

1. Teknik i Mbrojtjes nga Zjarri
2. Siguria dhe Shëndeti në Punë

Cilësia e mësimdhënies dhe stafi profesional:

Një nga pikat më të forta të Kolegjit Biznesi është cilësia e lartë e mësimdhënies dhe stafi i tij i kualifikuar. Pedagogët janë ekspertë të njohur në fushat e tyre, me përvojë të gjatë në akademi dhe industri. Ata janë të përkushtuar për të ofruar një edukim të cilësisë së lartë dhe për të ndihmuar studentët të realizojnë potencialin e tyre maksimal.

Infrastruktura moderne dhe mjedisi mbështetës:

Kolegji Biznesi ofron një mjedis të përsosur për studim dhe zhvillim personal. Me infrastrukturë moderne, laboratorë të pajisur mirë dhe bibliotekë të pasur, studentët kanë qasje në të gjitha resurset e nevojshme për të përfituar maksimalisht nga studimet e tyre. Përveç kësaj, kolegji ofron mbështetje të gjerë për studentët përmes këshillimit akademik dhe karrierës, duke i ndihmuar ata të gjejnë rrugën e tyre drejt suksesit.

Mundësitë për bashkëpunim dhe praktikë:

Kolegji Biznesi ka lidhje të ngushta me industrinë dhe sektorin privat, duke ofruar mundësi të shumta për praktikë dhe bashkëpunim për studentët. Këto partneritete ndihmojnë studentët të përfitojnë nga përvoja praktike dhe të ndërtojnë rrjetet e tyre profesionale që në fillimet e karrierës së tyre.

Zgjedhja e Kolegjit Biznesi në Kosovë është një investim i zgjuar për çdo student që synon të ndërtojë një karrierë të suksesshme dhe të qëndrueshme. Me programet e tij të ndryshme akademike, cilësinë e lartë të mësimdhënies, infrastrukturën moderne dhe mundësitë e shumta për praktikë, Kolegji Biznesi është porta juaj drejt suksesit profesional. Bashkohuni me ne dhe filloni udhëtimin tuaj drejt një të ardhme të ndritur.

Për të mos humbur kohë dhe vazhduar studimet në një vend së bashku me profesionistët, vizito web-faqen e Kolegjit Biznesi dhe shiko të gjitha detajet dhe kontakto për tu regjistruar, duke klikuar KËTU.

Të ngajshme

Fillon ndërtimi i Objektit E në kompleksin Linda Premium Residence në Prishtinë

Donat Hashani

Vihet gurthemeli i objektit të radhës në Drenasi Residence

Donat Hashani

Al Trade Market shpërblen konsumatorët me super-aksion edhe pa festa

Donat Hashani