Telenews

Hiqen posterët dedikuar Vuçiqit në Zveçan

Policia ka njoftuar se janë hequr posterët dedikuar Vuçiqit që ishin vendosur në Zveçan.

Ato do të përdoren si prova materiale derisa rasti po hetohet.

“NXITJA E PËRQARJES DHE MOS DURIMIT- Zveçan, 30.06.2024, NN.  Është raportuar se persona të panjohur nëpër mure të ndërtesave kanë vendosur pamflete me mbishkrime. Pamfletet janë tërhequr nga vendet ku janë vendosur si provë materiale. Rasti nën hetime.”

 

Të ngajshme

Sipas të gjitha gjasave, pompa e konfiskuar në Veri është e Radojiçiq

Donat Hashani

AKP reagon për mbylljen e pompave në Veri

Donat Hashani

Pjetër Shala shpallet fajtor, Gjykata Speciale e dënon me 18 vjet burgim

Erzana Fazliu