Telenews

INSPEKTORIATI NË AKSION: GJEN PARREGULLSI SA I PËRKET PESHËS SË BUKËS NË FURRA, SHQIPTOHEN 4 GJOBA

Sipas komunikatës thuhet se gjatë kontrollit inspektorët kanë hasur parregullsi sa i përket peshës së bukës.
“Gjatë inspektimeve në subjekte dhe qytete të ndryshme të Republikës së Kosovës, inspektorët e tregut kanë hasur në parregullsi sa i përket mospërputhjes së peshës së bukës. Verifikimet po ashtu janë bërë për mashtrimin lidhur me peshën e bukës dhe në disa produkte ka munguar vendosja e deklaracionit, prandaj në secilin rast janë marrë masa ndëshkuese në pajtim me ligjet në fuqi. Gjatë këtyre inspektimeve janë shqiptuar katër gjoba nga Inspektorati i Tregut”, thuhet në komunikatë.
Aksioni i inspektorëve ka ndodhur pas ankesave që kanë marrë ndaj qytetarëve.

Të ngajshme

Kearns: Ngjarja në veri nxjerr në pah dështimet nga politikat e nxitjes

KushtrimGuraj

“Lista serbe s’dallon nga terrorizmi” – Matoshi: KQZ-ja ta ç’regjistrojë menjëherë

KushtrimGuraj

Mehaj për policët: Si kalorësit e Skënderbeut shpëtuan atdheun, treguan respekt për armikun terrorist

KushtrimGuraj