Telenews

KEDS NJOFTON PËR VENDET KU DO TË KETË NDËRPRERJE TË RRYMËS SOT

Ndërprerja e energjisë elektrike do të ndodh për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit.
Orari i ndërprerjeve:
1.
NS 35/10[kV] Koliqi do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Grashticë-Radashevc (kodi: 14016001) nga ora 11:00 deri në ora 15:00
Vendet: Grashticë dhe Radashec.
Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, ndërrim i izolatorëve dhe shtyllave.
2.
Në NS 35/10 [kV] Badovci do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Mramor-Slivovë (kodi: 10014001) nga ora 10:00 deri në ora 12:00
Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.
Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, premontimi i shtyllës 10kV dhe eleminim i rrezikut.
* * *
Punime në projekte investive
1.
TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
TS.20/0.4kV Lagjja e Spitalit 5 (Kodi: 19000078102) prej orës 09:00 deri në ora 18:00
Vendet: TS Lagjja e Spitalit 5.
TS.20/0.4kV ART CONSTRUCTION (Kodi: 19000078253) prej orës 09:00 deri në ora 18:00
Vendet: TS Faton Sinani “ART CONSTRUCTION”
TS.20/0.4kV Lagja e Spitalit 3 (Kodi: 19000076178) prej orës 09:00 deri në ora 18:00
Vendet: Një pjesë e Lagjes së Spitalit.
Arsyeja: Kyçjet shtëpiake në panelet e tensionit të ulët.
2.
TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:
TS 10/0.4kV TS 1 Tetori (Kodi: 11000005126) prej orës 09:00 deri në ora 17:00
Vendet: Rr. 1 Tetori, rr.Edmond Hoxha, rr.Mustafa Kruja, rr.Shaip Kamberi,rr. Isa Boletini, rr.Xhemë Gostivari dhe rr.Dimitrije Tuqoviq.
Arsyeja: Ndërrimi i  ormanit shpërndarës të tensionit të ulët në kuadër të projektit LOT 14 PP, 1 Tetori.

Të ngajshme

Menaxhimi Privat i Pishinës Publike të Prishtinës: Zgjidhje e Duhur apo Privatizim i Maskuar?

Donat Hashani

Zyrtare: Ky shqiptar zgjidhet kryetari i ri i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut

Donat Hashani

Spanja: Situata e Palestinës ndryshon prej asaj të Kosovës

Donat Hashani