Telenews

KËTO DY FSHATRA TË FUSHË KOSOVËS MBESIN PA UJË SOT!

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar banorët e fshatrave Sllatinë dhe Henc se deri nesër nuk do të kenë qasje në ujë të pijshëm për shkak të defektit në gypin e ujit.
“Si shkak i një defekti në gypin e ujit dhe pamundësisë teknike të sanimit të tij ditën e sotme, në fshatin Henc, jemi të detyruar të ndërprejmë furnizimin me ujë për fshatin Sllatinë dhe Henc”, thuhet në njoftimin e kompanisë.
“Furnizimi me ujë rikthehet ditën e nesërme, pas sanimit të defektit”.

Të ngajshme

Kurti: Serbia ende i sheh si shtete të përkohshme Kosovën, Malin e Zi e Bosnjën

Donat Hashani

Termokosi fillon zgjerimin e rrjetit të ngrohjes në afërsi të Parkut të Qytetit

Miftar Zejnullahu

Një person nga Shqipëria futet në telashe me policinë e Kosovës

Miftar Zejnullahu