Telenews

Këto janë çmimet e derivateve në vend për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës.

Sipas vendimit, çmimi maksimal i lejuar i naftës është 1.62 euro për litër, i benzinës me 1.35 euro dhe i gazit me 0.75 euro, pra ka në rënie prej 2 centë për dizel dhe 1 cent në benzinë, ndërsa ka mbetur i pandryshuar ai i gazit.

Këto çmime janë publikuar nga MINT të dielën dhe vlejnë edhe për të hënën.

 

Të ngajshme

Peci: Kemi paraparë 3 milionë euro për kompensimin e dëmeve në sektorin e bujqësisë

Donat Hashani

Kurti në Prizren, e prezanton buxhetin për vitin 2023

Donat Hashani

Fantastike: Kosova fiton rastin kundër “IuteCredit” në Arbitrazh

Donat Hashani