Telenews

KËTO JANË MËNYRAT SI DUHET TË USHQEHEN LEHONAT

1.Trupi juaj ka bërë mrekulli, tashmë ju e keni në duar beben tuaj, por kjo nuk do të thotë se duhet të harroni kujdesin ndaj vetes.
2. Një lehonë e sidomos gjidhënëse duhet të kujdeset shumë për ushqimin.
3. Një ushqyerje e mirë nënkupton pemë, perime, ujë, mish, vezë, produkte qumështore dhe të tjera.
4. Ju nuk duhet të anashkaloni gjendjen tuaj, nëse përballeni me anemi trajtojeni krahas terapisë edhe me ushqim.
5. Gjidhënia e suksesshme nënkupton shëndet për nënën dhe fëmijën.
6. Mos harroni se ju duhet të pushoni kur beba juaj pushon, ashtu do keni mjaftueshëm energji të kujdeseni për të.
Në spitalin “Fati Im” ju mirëpresin mjekët e dëshmuar gjinekolog dhe ata neonatolog.
SPITALI “FATI IM”, ATY KU MREKULLIA FILLON!

Të ngajshme

Gripi sezonal/ Rreth 20% e pacientëve me shenja të virozave në tremujorin e parë të vitit

Nga e marta rikthehet pluhuri saharian në Kosovë

FSSh pagoi borxhe mbi 23 milionë Euro në vitin 2023, afër 18 milionë spitaleve në Turqi