Telenews

KËTO NGJARJE DO E KARAKTERIZOJNË DITËN E SOTME NË KOSOVË

Kuvendi i Republikës së Kosovës mban seancën plenare të radhës (Salla plenare e KK, ora 10:00).
Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës, (BSPK) mban mbledhjen e radhës, ku do të vendoset në lidhje me protestat e paralajmëruara. (Zyrat e BSPK-së, ora 11:00).
Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) publikon raportin “Konfuzioni i madh – Pse nuk përputhet veprimtaria e institucioneve të arsimit të lartë me nevojat e tregut të punës” (Biblioteka universitare, ora 11:00).
Më shumë mungesa por me moral të lartë, Sigal Prishtina kërkon fitore ndaj Prizrenit 16 në play-off.

Të ngajshme

Vizitën e parë brenda organizatës policore, drejtori i PK-ës e realizoi në stacionet policore në veri të vendit

Donat Hashani

Hoti: Pika për të zhdukurit u refuzua mbi katër herë, deklarata të nënshkruhet ditët në vijim

Donat Hashani

Përplasje mendimesh mes ish-ministrit të Kosovës dhe Veton Surroit

Donat Hashani