Telenews

KËTO SKELE PUNE NË KËTË PJESË TË PRISHTINËS, PO I RREZIKOJNË QYTETARËT (VIDEO)

Një video gjatë ditës së sotme është publikuar nga faqja e famshme ”Vrojtuesit e lagjes – Prishtinë”, ku pasqyrohet një rrezik që po ju shkaktohet qytetarëve të Prishtinës nga disa skele të punës.
Në videon e publikuar shihet se si këto skele që janë të vendosura për restaurimin e një objekti, po luhaten fuqishëm nga erërat e forta që po mbretërojnë sot dhe dje në vendin tonë.
Lokacioni i këtyre skeleve që po rrezikojnë sidomos kalimtarët pranë, gjendet menjëherë prapa objektit të vjetër të Komunës së Prishtinës dhe mbetet të shihet se a do të marrin ndonjë masë për sigurimin apo largimin e tyre organet përkatëse. /Telenews.al/

Të ngajshme

Puntori i KEDS që në Pejë, thonë që kishte arrest kardiak

Miftar Zejnullahu

Jevtiq thotë se asociacioni nuk do të jetë njëetnik

Miftar Zejnullahu

KEDS konfirmon vdekjen e punëtorit në Pejë: Shkak nuk ka qenë shtylla elektrike

Miftar Zejnullahu