Telenews

KËTO ZONA NESËR MBESIN PA RRYMË, KEDS DO TË ZHVILLOJË PUNIME

KEDS ka njoftuar për punime të domosdoshme në rrjet për siguri të sistemit prej së shtunës deri të mërkurën në disa zona.
Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet
16.04.2022
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Prishtinë
1.
Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Milloshevë (kodi 15019005) prej orës 10:00 deri ne ora 12:00
Vendet: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Graca.
Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, rregullimi i urave dhe ndarësit në Milloshevë.
Ferizaj
1.
Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Betoni (kodi 40041002) prej orës 10:00 deri ne ora 16:00
Vendet: rr.”Prizrenit”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosinë, Slivova, Dremjak dhe bizniset private.
Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, lidhja dhe përforcimi i përçuesve të dëmtuar.
17.04.2022
Punime nga palët e treta
Prishtinë
1.
Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen në stabiliment te Fati im trafostacionet prej orës 12:00-12:15 dhe nga ora 14:45-15:00
NS 10/0.4kV Ll. Sello 3 (Kodi: 19000035121)
NS 10/0.4kV Ll. Sello 1 (Kodi: 19000035123)
NS 10/0.4kV Ll. Sello 2 (Kodi: 19000035122)
NS 10/0.4kV Kamp shtëpiza- Petrit Deçani (Kodi: 19000035011)
NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoc (Kodi: 19000035013)
NS 10/0.4kV NTP” ARBERIA”(Çlirimi) (Kodi: 19000035016)
NS 10/0.4kV Banesat Priv. te shk. L.P. (Kodi:19000035020)
NS 10/0.4kV Zenel Beqiri(Depo te Luli) (Kodi:19000035028)
NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi:19000035029)
NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku) (Kodi:19000035097)
NS 10/0.4kV UKABI (Kodi: 19000035098)
NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi:19000035099)
NS 10/0.4kV JEHONA Ts Priv. (Kodi: 19000035100)
NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani (Kodi:19000035101)
NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)
NS 10/0.4kV Shaip Kadriu (Kodi:19000035153)
NS 10/0.4kV Grupi i bizneseve “Delux”(Toverlani) (Kodi:19000035247)
NS 10/0.4kV Preoci 3 ( TE Mercedesi) (Kodi:19000035003)
NS 10/0.4kV Mercedes Mita (Pumpa e benzinit) (Kodi:19000035004)
NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon” (Kodi:\19000035156)
NS 10/0.4kV Gani Aliu (Kodi:19000035161)
NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Kodi:19000035164)
NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk (Kodi:19000035237)
NS 10/0.4kV Merkom Komp.PEZHO(Arif Elshani) (Kodi:19000035039)
NS 10/0.4kV Fura Kobake (Kodi:19000035042)
NS 10/0.4kV N.T.”Luli”-Lulzim Marevci (Kodi:19000035044)
NS 10/0.4kV Albert Rudari (Kodi:19000035045)
NS 10/0.4kV Naser Mustafa-objekti banesor (Kodi:19000035047)
NS 10/0.4kV Afrim Hoxha (Kodi:19000035048)
NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi “Star Trade”SH.P.K. (Kodi:19000035137)
NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti(objekti Elipsa) (Kodi:19000035012)
NS 10/0.4kV Internation health centar(spitali turk) (Kodi:19000035043)
NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni (Kodi:19000035049)
NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA (Kodi:19000035104)
NS 10/0.4kV Basri Shahini (Kodi:\19000035108)
NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv- Llapla Sellë (Kodi:19000035109)
NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-objekti afarist (Kodi:19000035113)
NS 10/0.4kVLl. Sello 4 (Kodi:19000035120)
NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”- Zhermin Durguti (Kodi:19000035129)
NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica (Kodi:19000035138)
NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi:19000035146)
NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri “Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi:19000035159)
NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi:19000035162)
NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci (Kodi:19000035163)
NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI” (Kodi:19000035240)
NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli “VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi:19000035241)
NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Kodi:19000035245)
NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”- Isak Ademi (Kodi:19000035248)
NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi:\19000035249)
NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi:19000035264)Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- Ferizaj.
Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.
2.
Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
TS 10/04 kV TS Furra Kobake (kodi: 19000035042) prej orës 12:00 deri në ora 15:00
Vendet: Furra Kobake.
Arsyeja: Punët që duhet të kryhen në bazë të pëlqimit elektro-energjetik, projektit të aprovuar dhe sugjerimeve nga komisioni i pranimeve teknike.
18.04.2022
Punime në projekte investive
Mitrovicë
1.
Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Qirezi (kodi: 74000004) prej orës 08:30-10:30 dhe nga ora 15:30-16:00
Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe Godanc
Arsyeja:Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.
2.
Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:
TS 10/04 kV Kryshevcë (kodi: 74000004001) prej ores 08:30 deri në ora 16:00
Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë, Godanc
Arsyeja: Demolimit te Trafokulles se vjeter si dhe instalimit te TS-se se re
19.04.2022
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Prishtinë
1.
Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Llapushnik (kodi 16023003) prej orës 11:00 deri ne ora 15:00
Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik, Kleqk e re .
Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave.
2.
Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Arbëria 1 (kodi 12000008) prej orës 10:30 deri ne ora 11:30
Vendet: Arbëria 1 , Arbëria 4 , Arbëria 5 , Arbëria 8 , Ismet Krasniqi
Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.
3.
Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Nr. 13 Drini i Bardh-Furra (kodi 12000007) prej orës 11:30 deri ne ora 12:30
Vendet: Drini i bardhe 1, Arta I/1, Shtefan Gjeqovi, Arta.
Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.
4.
Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Dalja Nr. 20 Arbëria 6 (kodi 12000013) prej orës 12:30 deri ne ora 13:30
Vendet: Drini i bardhe 1, Arta I/1, Shtefan Gjeqovi, Arta.
Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.
5.
Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Nr.21 Arbëria 5 (kodi 12000014) prej orës 13:30 deri ne ora 14:30
Vendet: Lagjja Arbëria (një pjesë).
Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.
6.
Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Keqekolla Hajkobilla (kodi 14016004) prej orës 09:00 deri ne ora 16:00
Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.
Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.
Peja
1.
Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Onix (kodi 50052006) prej orës 11:00 deri ne ora 13:00
Vendet: Fshatrat: Baicë, Banjë, Cerrollukë, Dobrushë, Dubravë (një pjesë), Kaliqan, Lubovë, Orrobërd dhe Tomoc si dhe Brre-Onix-Solar
Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllave të thyera.
2.
Nga TS 35/10kV Klina do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Zajmi (kodi 52000104) prej orës 11:00 deri ne ora 14:00
Vendet: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakd dhe Sferkë
Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrim i 2 shtyllave të tensionit të mesëm- Poterq i Epërm- Grabonicë te varrezat.
Prizreni
1.
Nga TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Bellobrodi (kodi 30036008) prej orës 11:00 deri ne ora 15:00
Vendet: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatar, Zym i Sharrit, Afariste: ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala .
Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcim i shtyllave të dëmtuara.
Gjakovë
1.
Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Denji (kodi 82081007) prej orës 11:00 deri në ora 15:00
Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).
Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar në TS – Kramoviku II.
Ferizaj
1.
Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Rashinca (kodi 41046001) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00
Vendet: Davidovci, Rashinca Muzeqina, Vojnovci dhe Gjergja.
Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, vendosja e ndarësit linjor 10kV.
Mitrovicë
1.
Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Stac. Hekurudhor (kodi 73000004) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00
Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiq, Brusnik.
Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, vendosja e ndërprerësit në TS Shkolla në Oshlan dhe shtrëngimi i përçuesve në Bukosh.
Gjilan
1.
Nga TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Kllokoti (kodi 61065004) prej orës 11:00 deri ne ora 13:30
Vendet: Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Xhylekarë.
Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i transformatorit në fshatin Radivojcë.
19.04.2022
Punime në projekte investive
Prishtinë
1.
Nga TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:
Dalja.10kV Fakulteti Filozofik (Kodi: 19100004) prej orës 09:00-09:05 dhe nga ora 16:55-17:00
Vendet: Fakulteti Filozofik, rr.Sylejman Vokshi, Rektorati, Fakulteti Ekonomik, një pjesë e rr.Tringë Smajli.
Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.
2.
Nga TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehen:
TS.10/04kV Sylejman Vokshi 1 (Kodi: 19100004087) prej orës 09:00 deri në ora 17:00
TS.10/04kV Sylejman Vokshi 2 (Kodi: 19100004088) prej orës 09:00 deri në ora 17:00
TS.10/04kV Sylejman Vokshi 3 (Kodi: 19100004089) prej orës 09:00 deri në ora 17:00
TS.10/04kV Rektorati (Kodi: 19100004009) prej orës 09:00 deri në ora 17:00
TS.10/04kV Fak Ekonomik 1 (Kodi: 19100004010) prej orës 09:00 deri në ora 17:00
TS.10/04kV Fak Ekonomik 2 (Kodi: 19100004011) prej orës 09:00 deri në ora 17:00
Vendet: rr. Sylejman Vokshi, Rektorati dhe Fakulteti Ekonomik.
Arsyeja: Zëvendësimin e kthinave e transformatorëve ekzistues me kthina e transformatorë të rinj në Projektet Investive të KEDS-it LOT 24 PP – Feeder 5.
3.
Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:
TS.10/04kV Diletacioni (Kodi: 11000007025) prej orës 09:00 deri në ora 17:00
Vendet: Një pjesë e rr.Tringë Smajli.
Arsyeja: Zëvendësimin e kthinave e transformatorëve ekzistues me kthina e transformatorë të rinj në Projektet Investive të KEDS-it LOT 24 PP – Feeder 5.
4.
Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:
TS.10/04kV Edith Durham (Kodi: 12000003019) prej orës 09:00 deri në ora 17:00
Vendet: Një pjesë e rr.Sylejman Vokshi.
Arsyeja: Zëvendësimin e kthinave e transformatorëve ekzistues me kthina e transformatorë të rinj në Projektet Investive të KEDS-it LOT 24 PP – Feeder 5.
Gjakovë
1.
Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:
Dalja.10kV Kijeva (Kodi: 82082007) prej orës 09:00 deri në ora 17:00
Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçicë, Polluzhë dhe Stapanicë.
Arsyeja: Ndërrimi i ndarësve, izolatorëve, shkarkueseve të mbitensionit dhe transformatorëve.
19.04.2022
Punime nga palët e treta
Prishtinë
1.
Nga TS 35/20kV Prishtina I do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Dalja Fushë-Kosovë nr.12 (kodi: 10012183) prej orës 09:00 deri në ora 13:00
Vendet: rr. Besa- besë, rr. Hamdi Graiqevci- një pjesë, qyteti -një pjesë dhe periferia.
Arsyeja: Demontimi i trafostacionit 10(20)kV/0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.
20.04.2022
Punime nga palët e treta
Ferizaj
1.
Nga TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Fshatrat- Magure (kodi: 41048002) prej orës 09:00 deri në ora 16:00
Vendet: Magure, Medvevc, Dobrajë, Rreze, Blinaje, Qylagë, Poturovc, Torine, Poturovc dhe Gllanicë.
Arsyeja: Ngritja e shtyllave, shtrirja e rrjetit 10(20)kV dhe 0.4kV dhe punët që duhet të kryhen në bazë të pëlqimit elektro-energjetik dhe të projektit të aprovuar.

Të ngajshme

Kurti: Serbia ende i sheh si shtete të përkohshme Kosovën, Malin e Zi e Bosnjën

Donat Hashani

Termokosi fillon zgjerimin e rrjetit të ngrohjes në afërsi të Parkut të Qytetit

Miftar Zejnullahu

Një person nga Shqipëria futet në telashe me policinë e Kosovës

Miftar Zejnullahu