Telenews

Kohë lufte, por parlamenti i Ukrainës vazhdon punën e votohen ligje

Deputetja ukrainase, Lesia Vasylenko, ka shkruar në Twitter se parlamenti i Ukrainës është ende funksional, dhe se deputetët ende po punojnë në votimin e ligjeve.
“Po, parlamenti ende po punon. Mbajtëm seancë dje”, ka shkruar Vasylenko.
“Po, votuam ligje. Po, komitetet tona funksionojnë. Synojmë që ta mbajmë demokracinë funksionale edhe në luftë”.

Të ngajshme

Tri shtete e njohën Palestinën, vjen reagimi i Izraelit – do të ketë pasoja

Donat Hashani

Irlanda e përmbush premtimin e saj: Dublini njeh Palestinën si shtet të pavarur

Donat Hashani

Një ditë e madhe për Palestinën: Edhe Spanja e njeh si shtet, Kongresi shpërthen në duartrokitje

Donat Hashani