Telenews

KOMUNA E PRISHTINËS KËRKON AUDITIM PËR LICENCËN E TAKSIVE

Kërkesa për hetim ka të bëjë për keqpërdorim të parasë publike, gjegjësisht për licencimin e disa taksive me vetura elektrike për organizimin e transportit të udhëtarëve.
Komuna ka bërë të ditur që ky vendim është marrë në kohën sa ishte kryetar Shpend Ahmeti dhe ka kërkuar auditim në lidhje me këtë.
“Meqenëse, Vendimi në fjalë është marr pak para ardhjes së administratës së re qeverisëse, qeverisja e re lokale menjëherë ka kërkuar auditim të jashtëzakonshëm lidhur me rastin në fjalë është në pritje të rezultateve të auditimit, dhe sa i përket organeve të hetuesisë, jemi të hapur ndaj çdo kërkese që organet e rendit mund të kenë”, thuhet në njoftimin e komunës.

Të ngajshme

Menaxhimi Privat i Pishinës Publike të Prishtinës: Zgjidhje e Duhur apo Privatizim i Maskuar?

Donat Hashani

Zyrtare: Ky shqiptar zgjidhet kryetari i ri i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut

Donat Hashani

Spanja: Situata e Palestinës ndryshon prej asaj të Kosovës

Donat Hashani