Telenews

KOMUNA E PRISHTINËS MERR VENDIM PËR LIRIMIN NGA PAGESAT NË TRAFIK URBAN PËR KËTO KATEGORI

Komuna e Prishtinës sot ka marrë një vendim të rëndësishëm për qytetarët e saj.
Në faqen zyrtare të Komunës së Prishtinës thuhet se Policia e Kosovës, zjarrfikësit dhe nxënësit e shkollave fillore të Komunës së Prishtinës lirohen nga pagesat e përdorimit të trafikut urban.
Tutje thuhet se ky vendim u mor në shenjë falënderimi për punonjësit e linjës së parë dhe për të stimuluar përdorimin e transportit publik tek gjeneratat e reja. /Telenews.al/

Të ngajshme

Ndërron jetë nëna e Edmond Lajqit, një ditë pasi djali ia vrau renë

Donat Hashani

Këshilli i Qarkut të Vlorës me falenderim të veçantë për Panairin Ndërkombëtar të Turizmit në Prishtinë

Donat Hashani

Kryetari i Ferizajt për rastin tragjik: Me forcën e ligjit do t’i japim dënim meritor dorasit

Hafize Elshani