Telenews

KONKURSI PËR KRYEPROKUROR TË SHTETIT, JEP DORËHEQJE ANËTARI I KPK-SË AGRON BEKA

“Dje kam dhënë dorëheqje të parevokueshme me shkrim, arsyet e dorëheqjes i keni në shkresën e protokolluar në arkivë të KPK-së”, ka konfirmuar Beka.
Ai nuk është deklaruar lidhur me arsyet se pse ka dhënë dorëheqje nga ky komision. Ndryshe, Beka së bashku me zëvendës kryesuesin e KPK-së, Veton Shabanin dhe prokurorin Ardian Hajdaraj ka qenë anëtar i Komisionit për Rishqyrtim të kundërshtimeve të kandidatëve për Kryeprokuror të Shtetit.
KPK ka njoftuar se në pajtim me Rregulloren 06/2019 për emërimin e Kryeprokurorit të Shtetit dhe kryeprokurorëve të prokurorive të Republikës së Kosovës, Komisioni për Rishqyrtimin do të takohet nesër duke filluar nga ora 14:00 për të shqyrtuar kundërshtimet e kandidatëve për Kryeprokuror të Shtetit.
Ndryshe, “Betimi për Drejtësi”, ka raportuar lidhur me pranimin e poentimit përfundimtar nga kandidatët për kryeprokuror të shtetit, ku disa prej tyre kanë paralajmëruar se do të paraqesin kundërshtime ndaj vlerësimit të Komisionit./BetimipërDrejtësi/

Të ngajshme

Tërhiqet trupi i pajetë i kosovarit me nënshtetësi norvegjeze që vdiq në një burg në Serbi

KushtrimGuraj

Voziti nën ndikimin e alkoolit, i merret leja për 1 vit e gjobitet me 500 euro

KushtrimGuraj

Prishtinë: Vdes çiklisti pasi goditet nga një automjet

KushtrimGuraj