Telenews

KQZ-ja zgjodhi Drejtorin Ekzekutiv të Zyrës për regjistrim dhe certifikim të Partive Politike

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka zgjedhur sot Nexhmedin Hysenin, Drejtor Ekzekutiv të zyrës për regjistrimin dhe çertifikimin e Partive Politike. me shumcë të votave ka zgjedhë.
Propozimin për emërimin e drejtorit, KQZ-ja e ka bërë pas rekomandimit të panelit intervistues, ku si rezultat i kësaj kandidati me i suksesshëm nga konkursi publik ka qenë Nexhmedin Hyseni i cili ka fituar pikë më së shumti prej kandidatëve që kanë qenë në garë për këtë pozitë.
Jo zyrtarisht mësohet se drejtori i sapozgjedhur në këtë pozitë për më shumë se 12 vite ka udhëhequr njërin nga departamentet me të rëndësishme në Sekretariatin e KQZ-së.
 

Të ngajshme

LDK zyrtarisht bojkoton RTK’në: Nuk do të marrim pjesë në asnjë emision apo format

Donat Hashani

BE-ja sërish kërkon që Asociacioni të formohet, nuk i diskuton kushtet e Kurtit

Donat Hashani

Osmani takohet me Kryediplomaten e Islandës, Presidenca tregon çka folën

Donat Hashani