Telenews

Kreu i naftëtarëve kosovarë: Lus tregtarët e marketeve të mos rrisin çmimet në kurriz të derivateve

Kryetari i Shoqatës së Naftëtarëve Fadil Berjani ka dhënë një lajm të mirë, siç e ka quajtur ai, për të gjithë qytetarët e vendit, sa i përket çmimeve të derivateve.
Në një përgjigje për Teve1.info, Berjani tha se çmimet e derivateve kanë rënë dhe janë duke rënë akoma.
“Një lajm i mirë është për qytetarët tanë. Se çmimet e derivateve kanë rënë dhe janë duke rënë akoma. Derivatet kanë rënë në Berza dhe organizatën prodhuese OPEC dhe kjo po reflekton edhe te ne”, tha ai.
Tutje, Berjani pati edhe një kërkesë për tregtarët e marketeve që të mos i rrisin çmimet në kurriz të derivateve.
“Lus tregtarët e marketeve, ju që i keni rritur çmimet në kurriz të derivateve, ulni çmimet, nuk keni arsye tani t’i mbani këto çmime se derivatet janë ulur e çmimet janë duke u ulur akoma”, tha ai për teve1.info.
Ndryshe, ditë më parë, naftëtarët në Kosovë kishin paralajmëruar se çmimi i naftës për një litër do të arrijë në 2 euro.

Të ngajshme

Xhamia në Prishtinë shtron iftare falas për studentët dhe familjet në nevojë

Donat Hashani

“5-she e ka pasë në Kushtetutë”- Profesori ia tërheq vërejtjen Blerim Gashit: Ke qenë më i qetë

Donat Hashani

Çfarë thonë serbët dhe shqiptarët në Mitrovicë për takimin në Ohër

Donat Hashani