Telenews

Kryeministri Kurti jep lajmin e madh: Kaq para janë mbledhur në Fondin e Sigurisë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, nuk ka dhënë shifra të sakta se sa para janë mbledhur deri tani për Fondin e Sigurisë, por la të kuptohet se janë diku dhjetëra miliona të holla nga dhjetëra mijëra donatorë.
“Deri më tani në Fondin e Sigurisë janë grumbulluar para me numër shtatëshifrorë e donatorë të cilët kanë dhënë para janë në numër katërshifrorë”, ka thënë Kurti.
Ndryshe, Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ka hapur një llogari zyrtare bankare për pranimin e fondeve të cilat dedikohen për siguri – Fondi i Sigurisë. Përmes këtij fondi mundësohet pranimi i donacioneve të mërgatës si dhe çdo qytetari që është i interesuar të kontribuojë.

Të ngajshme

Iu refuzua hyrja në Kosovë, shtetasi i huaj arrestohet në Merdare për hyrje ilegale

Donat Hashani

Presidentja Osmani organizon sot ceremoni për këta sportistë

Donat Hashani

Turqit sot me dy aktivitete të rëndësishme në Kosovë

Donat Hashani