Telenews

Kujdes: Mos klikoni në këtë link, ua merr të dhënat tuaja – është mashtrim

Posta e Kosovës njofton të gjithë qytetarët, të mos klikoni asnjë link që ju vjen në tekstin e këtij mesazhi, si dhe mos jepni informacion sepse mund të marrin të dhënat tuaja.

Bëhet fjalë për disa mesazhe që dërgohen kinse “adresa nuk përmban numër shtëpie, andaj duhet përditësuar adresën sa më shpejt që është e mundur”.

“Këto mesazhe nuk janë të Postës së Kosovës! Informatat zyrtare të Postës së Kosovës mund t’i gjeni vetëm në rrjetet tona sociale ose webfaqen tonë”, thuhet tutje në njoftimin e postës.

Të ngajshme

Komuna e Drenasit ju tregon rrugën e shkurtër që ju sjell në këtë qytet

Donat Hashani

Procesit të nisur kaherë në lidhje me kompensimin e autorëve në rastin e ritransmetimit të veprave të tyre audio-vizuale, organizatat e institucionet kompetente kanë vendosur t’ia vënë pikën, dhe atë duke paguar edhe në mënyrë retroaktive. Të hënën, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve ka njoftuar se është nënshkruar marrëveshja për “fillimin e pagesave të tarifave mujore me rastin e ritransmetimit të veprave audio-vizuale”

Erzana Fazliu

Një rrjet i ri social gati të hyjë në treg, synon të rinjtë

KushtrimGuraj