Telenews

KURTI: ASNJËRI NGA ANËTARËT E KABINETIT QEVERITAR NUK DO PËRFITOJË SHTESAT PREJ 100 EURO

Kështu bëri të ditur kryeministri i vendit Albin Kurti në mbledhjen e sotme të Qeverisë, me ç’rast ftoi të njëjtit që të votojnë për qytetarët që do përfitojnë këto shtesa.
“Këto janë para të qytetarëve të cilat ne po ua kthejmë qytetarëve kur ata kanë nevojë, sepse ata kanë nevojë. Prandaj, është tejet e rëndësishme që të përsërisim thirrjen që të blejmë sa më shumë produkte vendore dhe të kërkojmë kuponët fiskal për produktet dhe shërbimet e paguara. Në fund asnjëri nga ne, anëtarë të kabinetit qeveritar nuk do të përfitojë nga shtesa prej 100 euro, por e ftoj secilin prej nesh që të votojmë për ata që do të përfitojnë nga këto shtesa”, tha Kurti.

Të ngajshme

Kurti: Serbia ende i sheh si shtete të përkohshme Kosovën, Malin e Zi e Bosnjën

Donat Hashani

Termokosi fillon zgjerimin e rrjetit të ngrohjes në afërsi të Parkut të Qytetit

Miftar Zejnullahu

Një person nga Shqipëria futet në telashe me policinë e Kosovës

Miftar Zejnullahu