Telenews

Kurti: Kemi shumë armiq që s’na duan të mirën, po kemi sulme kibernetike

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, foli për rreziqet nga sulmet kibernetike, për çka tha se pritet shtimi i tyre “për shkak të suksesit tonë” ngase “ka shumë armiq që nuk na duan të mirë.

Sulmet kibernetike presim që do të shtohen pikërisht për shkak të suksesit tonë, sepse ka shumë armiq që nuk ju pëlqen suksesi ynë.

Ta zëmë E-Kosova ka 155 shërbime; prandaj ky sukses i Kosovës sa është i mirë për neve në të njëjtën e kohë duhet të na bëjë vigjilentë ndaj rreziqeve që na shkaktojnë ata të cilët nuk ia duan të mirën vendit tonë”, tha Kurti.

Të ngajshme

Hill: Shpresoj që çështja e Banjskës të shkojë në gjykatë dhe të ketë njëfarë përgjegjësie për atë

The Geopost publikon përgjimin e dytë të Bedri Shabanit – konfirmohet takimi fizik me oficerin e BIA-s

Sveçla: Patrullimet e përbashkëta të Policisë së Kosovës dhe Shqipërisë do të fillojnë prej datës 1 korrik