Telenews

KUSARI THËRRET NË TELEFON DEPUTETËT E VV-SË, PËR TË ARDHUR NË KUVEND

Derisa pritej të votohej raporti i Komisionit për Siguri për ligjin për infrastrukturë kritike, sërish nuk ka pasur kuorum në sallë për votim.
Kryetari i Kuvendit, Glauk Konjufca ka kërkuar nga deputetët që të kthehen në seancë dhe të hedhin votën e tyre lidhur me këtë raport.

Ai ka kërkuar nga shefat e grupeve që të i thërrasin deputetët e tyre apo edhe të thirren me anë të ziles që është e vendosur në objektin e kuvendit.

Pas kërkesës së Konjufcës ka reaguar shefja e GP-së, së LVV-së Mimoza Kusari Lila e cila është parë që po i thërriste në telefon deputetët e LVV-së.
Të  martën kryetari i kuvetit, Glauk Konjufca e kritikoi edhe mazhorancën nga partia që edhe ai vet është pjesë për mospjesëmarrje në seanca.

Të ngajshme

Komuna e Gjakovës kufizon konkurrencën e lirë në tenderin 4 milionësh

Donat Hashani

Kurti e falënderon Walker për atë që ka bërë për Kosovën, e quan “njeri të jashtëzakonshëm”

Donat Hashani

Publikohet përgjimi i dytë i Bedri Shabanit me oficerin e BIA-s

Donat Hashani