Telenews

Kuvendi mban sot dy seanca

 

 

Kuvendi i Kosovës pritet të mblidhet sot (e enjte) në dy seanca të ndryshme.

Sipas njoftimit të Kuvendit, seanca e parë pritet të jetë vazhdimi i seancës së jashtëzakonshme ku ën rend dite janë disa marrëveshje ndërkombëtare dhe pritet të filloj në orën 10:00.

Ndërsa seanca e dytë e cila në ren dite i ka 23 pika, pritet të filloj në orën 10:30.

“3. Shqyrtimi i Projektligjit nr.08/L-303 për ratifikimin e Amendamentit të Marrëveshjes për Themelimin e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (“Marrëveshja”) – neni 1,

4. Shqyrtimi i Projektligjit nr.08/L-301 për ratifikimin e Marrëveshjes për njohjen e kualifikimeve profesionale për infermier, kirurg veterinar, farmacist dhe mami në kontekstin e Marrëveshjes së tregtisë të lirë të Evropës Qendrore,

5. Shqyrtimi i Projektligjit nr.08/L-302 për ratifikimin e Marrëveshjes së Kredisë në mes të Republikës së Kosovës përfaqësuar nga Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve, dhe Bankës Zhvillimore të Këshillit të Evropës (BZHKE) për Projektin “Banimi social adekuat””, pikat e rendit të ditës së seancës së parë, thuhet në njoftimin e Kuvendit.

source

Të ngajshme

Kurti uron kryeministrin Mickoski për pozitën e re: Mezi pres t’i forcojmë marrëdhëniet bilaterale me Maqedoninë e Veriut

Donat Hashani

Deklarata brilante e Daliqit për futbollistin e tij: “Këtij lojtari i kërkoj falje, e meriton”

Donat Hashani

Lajçak për Draftin e Asociacionit: Nuk do të propozoja kurrë diçka që nuk do ta propozoja për vendin tim

Donat Hashani